Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Modificări la procedura de implementare pentru schema dedicată sectorului HoReCa: Solicitanții nu vor mai încărca certificatul constatator în aplicația informatică

Vineri, 18 iunie 2021, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul pentru modificarea Procedurii de implementare a schemei instituite prin Ordonanța de Urgență nr. 224/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Conform documentului, aplicația informatică va verifica automat istoricul privind autorizarea codurilor CAEN. Anterior, aplicantul trebuia să încarce certificatul constatator cu istoric în aplicație.

Descarcă Ordinul (Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 611/18.VI.2021)

Aplicația electronică aferentă schemei va fi lansată în perioada următoare, conform unui comunicat emis de MEAT.

***

fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene și de la stat, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul apelului vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2454