Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Procedura de implementare a schemei pentru sectorul HoReCa, publicată în Monitorul Oficial!

UPDATE 15.06.2021: În cursul zilei de astăzi, MEAT a publicat procedura și anexele aferente în format editabil. Descarcă documentele

Ieri, 14 iunie 2021, a fost publicată în Monitorul Oficial (Partea I, nr. 594bis) Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19.

Bugetul schemei este estimat la 500 milioane euro și se derulează până la 31 decembrie 2021, plata sumelor corespunzătoare urmând a fi realizat până cel târziu la data de 30 iunie 2022, în limita creditelor bugetare.

Printre noutățile aduse de forma finală a procedurii (față de forma publicată spre consultare în luna mai) se numără faptul că expertul contabil/societatea de expertiză contabilă poate întocmi raportul de expertiză contabilă extrajudiciară și în situația în care a ținut și a condus contabilitatea solicitantului sau a oferit alte servicii profesionale conform de OG nr. 65/1994 republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Descarcă procedura

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2952