Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fuckup Nights Vol X: Cum ajungi la succes fără să-ți pierzi entuziasmul după eșec

FuckupNights continuă, aducând o perspectivă constructivă asupra nereușitelor profesionale și încurajând astfel învățarea din situațiile dificile și facilitând creativitatea.

FuckupNights Vol X aduce laolaltă cinci antreprenori care vor povesti despre eșecurile lor în carieră și cum au depășit aceste obstacole:

  • Alin Gherman – CEO Nobel Technologies, amintind despre eșecurile din copilărie:

Bravo, 10 !” sau „Stai jos, 4!”? La “10” mi-a plăcut. Am fost și la “4”, iar pe astea parca mi le amintesc mai clar; nu mi-a plăcut așa mult. Noroc că până la urmă am trecut clasa. Școala ne condiționează așteptările la “Bravo, 10”. Însă viața este plină de surprize și, când credem că am descifrat ecuația și vom fi de 10, apare neprevăzutul și ne trimite la corigență. În fața fricii de examen ai două alternative: te închizi în status quo și rămâi unde ești sau reușești să-ți schimbi percepția asupra lui „Stai jos, 4”. Și astfel vei avansa, personal, profesional și te vei pregăti pentru următoarea provocare.”

  • Olivia Vereha - co-fondator Code for Romania consideră că:

Eșecul este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi poate avea oricine. Personal, pot spune că teama de eșec este ceva cu care mă lupt zi de zi. Dar e o luptă pozitivă, care mă face să mă evaluez mult mai sănătos pe termen lung cu privire la ce sunt capabilă sau nu să fac, să îmi asum riscurile mult mai calculat și să fiu echilibrată pe toate planurile. Cât timp teama de eșec nu devine un inamic perpetuu, care te blochează din a-ți atinge obiectivele, poate fi un aliat de încredere”.

  • Alex Glod - storyteller, trainer și speaker TEDx, afirmă că tindem să integrăm, fără să ne dăm seama, noțiunea că, odată ce ai succes, nu îți mai permiți să eșuezi:

Toate poveștile de succes din antreprenoriat vorbesc despre eșec, dar doar la începutul poveștii și nu se vorbește despre tangoul constant dintre eșec și succes de-a lungul întregii cariere”.

  • Ioana Vieru – Marketer este de părere că:

Eșecul este inevitabil pe orice plan, iar pe pielea ei Ioana a învățat să nu îl ia atât de în serios, ci să încerce să își învețe lecția, să experimenteze și să mearga mai departe.”

  • Andrei Lasc – director de creație la Cu subtract, despre acceptarea unui eșec:

 „Pentru mine eșecul ține de ce mi-am imaginat vs. cum s-a întâmplat. Fiind un om cu imaginație bogată, mi-a luat ceva timp să accept că nu-i musai să se întâmple totul exact cum mi-am imaginat, că uneori poate tocmai diferențele alea au farmec. Cu cât trece timpul îmi dau seama că de cele mai multe ori percep ceva ca fiind un eșec doar dacă cei din jur îl văd așa. Altfel, e o explorare, un experiment care a ieșit altfel decât m-am așteptat și din care am mai învățat ceva.”

Moderatoarea evenimentului va fi jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Când: Evenimentul va avea loc joi, 17 iunie, începând cu ora 19:00, offline, la Mercato Kultur.

Înscriere: Biletele sunt disponibile aici.

De reținut: Conform reglementărilor, accesul este permis pe baza adever-inței de vaccinare sau cu rezultatul negativ al unui test PCR realizat cu cel mult 72 de ore înainte de începerea evenimentului.

Fonduri-structurale.ro este partener al FuckUp Nights Bucharest.

Fuckup Nights Bucharest, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc în 321 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport care își spun pe scurt poveștile din carieră într-o manieră informală.

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III & Vol VI.

Detalii despre eveniment - pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

Vizualizări: 215