Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Anunț finalizare proiect „Granturi capital de lucru pentru SC ROD - DRAG COMPROD SRL”

Anunț finalizare proiect „Granturi capital de lucru pentru SC ROD - DRAG COMPROD SRL”

SC ROD - DRAG COMPROD SRL , cu sediul în Jud. Brașov, localitatea Bran, sat Simon, nr 213, anunță finalizarea proiectului cu titlul „Granturi capital de lucru pentru SC ROD - DRAG COMPROD SRL”, proiect nr. RUE 83, înscris în cadrul măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 180 zile, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 09.12.2020.

Obiectivul general al proiectului este reducerea pierderilor suferite ca urmare a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Rezultatul așteptat este depășirea crizei economice generate de pandemia COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

  • menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
  • menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 384,027.9525 lei (valoarea totală), din care: 333.937,35 lei asistență financiară nerambursabilă și 50.090,6025 lei contribuție proprie.

Proiectul se implementează la locația: Jud. Brasov, localitatea Bran.

Proiect cofinanțat din Fondul European De Dezvoltare Regională Prin Programul Operațional Competitivitate.

Persoană de contact:

Dragan Laurentiu

office@mamacozonacilor.ro

[P]

Vizualizări: 36