Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

O nouă serie de prelungiri pe trei apeluri Active Citizens Fund!

În data de 3 iunie 2021 au fost publicate Corrigendum nr. 3 pentru Apelurile #1 - Participare civică în zone insuficient deservite și #6 - Mobilizarea grupurilor vulnerabile din zone insuficient deservite și Corrigendum nr. 4 pentru Apelul #4 - Conştientizare privind drepturile omului şi tratament egal din cadrul Active Citizens Fund.

Pentru toate cele trei Apeluri se modifică data limită de depunere proiecte pentru cea de-a treia sesiune de evaluare a granturilor mici, noua dată fiind 9 septembrie 2021, termenul actual de depunere fiind 30 iunie 2021. Toate celelalte informații din Ghidul Solicitanților și anexele la acesta rămân neschimbate.

Beneficiarii eligibili din cadrul celor 3 apeluri de proiecte sunt ONG-urile, Fundațiile pentru tineret de la nivel județean și ale municipiului București, precum și Fundația Națională pentru Tineret și Societatea Națională de Cruce Roșie din România și structurile sale cu personalitate juridică.

Finanțarea ce va fi acordată în cadrul apelurilor menționate variază între 5.000 și 50.000 euro (granturi mici).

Pentru mai multe detalii privind Apelul #1 puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Pentru mai multe detalii privind Apelul #4 puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Pentru mai multe detalii privind Apelul #6 puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Conform ACF, în perioada următoare vor fi organizate o serie de activități care vor veni în sprijinul organizațiilor care doresc să depună proiecte pentru granturi mici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ACF

Vizualizări: 229