Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POAT: Corrigendum pentru ghidul aferent apelului dedicat proiectelor de infrastructură în domeniile specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Vest

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a publicat luni, 24 mai 2021, Corrigendum nr. 2 pentru Ghidul Simplificat– Condiții Specifice de accesare a fondurilor destinate pregătirii proiectelor de infrastructură în domeniile specializării inteligente pentru Regiunea Nord-Vest, „Sprijin la nivelul regiunii de dezvoltare Nord-Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniul specializare inteligentă” apelul nr. 2 și anexele aferente.

Prin intermediul documentului se clarifică modul în care se consideră îndeplinit criteriul de eligibilitate referitor la declarația pe propria răspundere care atestă că solicitantul nu se află într-una din situațiile prevăzute de Recomandarea Comisiei Europene (2020) 4885 final din 14 iulie 2020 privind condiționarea acordării de sprijin 5 financiar public pentru întreprinderi de lipsa unei legături cu jurisdicțiile necooperante în scopuri fiscal.

Descarcă Corrigendum

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 93