Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Sondaj privind ecosistemul antreprenorial din Regiunea Centru!

Sondaj privind ecosistemul antreprenorial din Regiunea Centru!

fonduri-structurale.ro împreună cu Iceberg Consulting, Fundatia Civitas pentru Societatea Civila Cluj și Municipiul Alba Iulia realizează o analiză a ecosistemului antreprenorial din Regiunea Centru pentru a sprijini antreprenorii locali să identifice noi oportunități de dezvoltare.

În cadrul acestui demers centralizăm informații despre:

  • Antreprenori;
  • Investitori;
  • Spații de coworking;
  • Acceleratoare;
  • Universități;
  • Alte programe de sprijin regionale.

Dacă sunteți antreprenor în regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu), vă invităm să participați la inițiativa noastră și să ne sprijiniți în colectarea de informații prin participarea la sondajul care poate fi accesat aici.

Context

Acest demers se desfășoară în cadrul proiectului Start-up@CENTRU finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

proiectul este implementat de www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL), în calitate de Beneficiar, împreună cu partenerii Iceberg Consulting SRL (Partener 1), Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca (Partener 2) și Municipiul Alba Iulia (Partener 3).

Mai multe detalii despre proiect pot fi consultate aici.

Vizualizări: 90