Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

293 de dosare aprobate în cadrul Programului Iluminat Public și 37 de dosare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat ieri, 20 mai 2021, o nouă listă conținând 293 de dosare aprobate în cadrul Programului Iluminat Public.

Descarcă lista

Până în prezent, în cadrul acestui program au fost aprobate în total 505 de unități administrativ-teritoriale la nivel național. Acestea beneficiază de finanţare în procent de maximum 90% din cheltuielile eligibile pentru modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED.

De asemenea, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul instituției o nouă listă conținând 37 de dosare aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice.

Descarcă lista

 În cadrul Programului Rabla Clasic au fost publicate ultimele 30 dosare acceptate din sesiunea 2020 pentru 41 autovehicule și o contestație pentru 2 autovehicule și o motocicletă.

Descarcă lista

Pentru Programul Rabla Plus au fost publicate ultimele 21 dosare acceptate din sesiunea 2020 pentru 32 autovehicule, dintre care 20 pur electrice și 12 electrice hibride și 2 contestații pentru 11 autovehicule pur electrice. Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

Descarcă lista

Sursa: AFM 

Vizualizări: 317