Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Mecanismul Financiar SEE: 2 apeluri relansate pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor din România

Innovation Norway a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute relansarea a două apeluri dedicate creșterii competitivității pentru întreprinderile românești, în contextul bugetelor rămase disponibile din primele runde ale apelurilor dedicate sectorului IMM-urilor.

Asistența financiară nerambursabilă va fi acordată proiectelor care vizează intervenții în următoarele trei domenii:

  • Inovație în Industria Verde – „Green Industry Innovation”
  • TIC
  • Creștere albastră – „Blue Growth”

În cadrul apelului destinat proiectelor individuale, IMM-urile cu cel mult 25% drept de proprietate publică pot solicita finanțări cuprinse între 200.000 și 2.000.000 euro.

Bugetul total alocat este în valoare de 7.355.329 euro, iar termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 15 septembrie 2021.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări

Schema de granturi mici se adresează, de asemenea, IMM-urilor cu cel mult 25% drept de proprietate publică, dar și organizațiile non-profit, doar pentru domeniul Green Industry Innovation. Parteneriatul este de asemenea eligibil în cadrul acestui apel.

Granturile au valori cuprinse între 50.00 și 200.000 de euro, bugetul total alocat fiind de 5.508.241 euro. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 22 septembrie 2021.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări

Antonia Anton,

Elena Buzilă,

www.fonduri-structurale.ro

***

www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentelor oportunități de finanțare vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 4364