Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
ADR Sud-Vest Oltenia a publicat buletinul regional lunar

ADR Sud-Vest Oltenia a publicat buletinul regional lunar

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia a publicat buletinul regional al lunii aprilie, care prezintă activitatea instituției. Cititorii pot afla detalii despre cele mai recente contracte de finanțare semnate de autoritățile publice din regiune în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, cum este, de exemplu, proiectul pentru dezvoltarea orașului Brezoi din județul Vâlcea, în valoare de 17,1 milioane de lei, care presupune realizarea unui centru multifuncțional pentru tineret și modernizarea parcului central.

De asemenea, publicația prezintă stadiul implementării POR 2014-2020 în Regiunea Sud-Vest Oltenia și ultimele instrucțiuni emise de Autoritatea de Management pentru POR. Cei interesați pot afla amănunte despre videoconferința “Dezvoltarea regională în România – Rolul și importanța ADR”, organizată în data de 6 aprilie. Asociația Română pentru Smart City i-a invitat la dialog pe reprezentanții Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România, pentru a prezenta prioritățile pentru perioada 2021-2017, strategiile de dezvoltare, proiectele de succes și profilul specific fiecărei regiuni.

Totodată, în paginile buletinului sunt prezentate amănunte despre cea de-a doua versiune a POR Sud-Vest 2021-2027, elaborată de către ADR Sud-Vest Oltenia, precum și despre Planul Național de Relansare și Reziliență (PNRR), care a fost aprobat în ședința de Guvern din 7 aprilie.

Pentru cei interesați să obțină finanțări nerambursabile, buletinul regional oferă detalii privind cataloagele editate lunar de către ADR Sud-Vest Oltenia, care prezintă programele active finanțate de Uniunea Europeană și Guvernul României. În newsletter sunt incluse și  informații despre oportunitățile de internaționalizare și dezvoltare a IMM-urilor, oportunități existente în cadrul Rețelei Enterprise Europe Network (EEN). 

Ultimele pagini ale buletinului aduc în atenție istoria, tradițiile, poveștile, oamenii și locurile mai mult sau mai puțin cunoscute ale regiunii. Mănăstirea Hurezi, capodopera stilului brâncovenesc, se înfățișează în toată splendoarea sa, pusă în valoare printr-un proiect în valoare de 9,9 milioane de lei, derulat în cadrul POR 2014-2020, cu sprijinul conducerii ADR Sud-Vest Oltenia.

Pentru a vizualiza buletinul regional publicat de ADR SV Oltenia, click aici

Vizualizări: 376