Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul de incubare Bridge for Billions: Oportunitate de dezvoltare pentru antreprenorii sociali și mentorii de business!

Înscrierile sunt deschise la programul de incubare Bridge for Billions pentru antreprenorii sociali și potențialii mentori din România! Împreună cu partenerii noștri locali de la Ashoka România și cu expertiza CONDA (Austria), Qoin (Olanda) și Bridge for Billions (Spania) vom dezvolta un instrument de finanțare a antreprenorilor sociali români. În dezvoltarea instrumentului ne propunem să implicăm cât mai mulți actori relevanți și să oferim servicii de creștere a capacității pentru mai multe tipuri de organizații:

  • Organizațiile suport și potențialii investitori publici și privați, inclusiv autoritățile publice locale, vor putea participa la activități care răspund nevoilor lor începând cu vara acestui an. Pregătim în prezent o cercetare pe acest subiect, revenim cu noutăți
  • 20 de antreprenori sociali din România și echipele lor vor beneficia de servicii de incubare online oferite de Bridge for Billions în perioada mai – octombrie 2021; Călătoria lor către dezvoltarea businessului social va fi ghidată de o echipă de mentori internaționali și o echipă de mentori naționali. Suntem în căutarea celor 20 de antreprenori sociali și a celor 20 de mentori din România!

Căutăm antreprenori sociali care:

  • Creează impact în comunitatea locală/ regională/ națională
  • Au validată ideea cu care vor să producă schimbare în comunități (chiar și incipient)
  • Contribuie concret la atingerea unui (sau mai multor) Sustainable Development Goal

Căutăm mentori care:

  • Au experiență profesională de cel puțin 5 ani (experiența în finanțarea antreprenoriatului social și/sau ca antreprenor e un plus!)
  • Au disponibilitate pentru ghidarea unei echipe de antreprenori sociali - implicare de 1,5 ore/săptămână în perioada iunie – octombrie 2021

De ce să te înscrii în programul nostru?

  • Vei putea contribui la dezvoltarea instrumentului de finanțare pe care îl creăm pentru antreprenorii sociali din România
  • Vei putea utiliza o metodologie de mentorat testată și vei utiliza instrumente de incubare online dezvoltate în ultimii 5 ani.

În plus, dacă ești antreprenor social:

  • Vei putea să îți dezvolți planul de creștere a organizației tale utilizând un set de unelte online validate de Bridge for Billions în programe similare pentru peste 1700 de participanți

Dacă vei deveni mentor în program:

  • Vei intra într-o rețea de peste 1200 de mentori voluntari la nivel mondial
  • Vei cunoaște inovatorii social din România

Înscrierile sunt deschise până pe 23 aprilie 2021.

Programul de incubare este oferit gratuit prin intermediul proiectului SOFIA – Social Finance Alliance for Romania finanțat de Comisia Europeană. Atât participarea în calitate de antreprenor, cât și de mentor este voluntară, neremunerată. Pentru detalii scrie-ne la rpreluca@fonduri-structurale.ro sau la telefon 0725072533, persoană de contact: Raluca Prelucă.

Dacă ai întrebări te invităm să participi la următoarea sesiune de informare online care va avea loc joi, 15 aprilie 2021, la ora 17:00. Pentru înscriere, click aici.

Vizualizări: 1081