Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR București-Ilfov 2021-2027: Conturarea nevoilor IMM-urilor privind digitalizarea

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov în calitate de viitoare Autoritate de Management a Programului Operațional Regional pentru regiunea București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) se află în plin proces de elaborare a celei de-a doua versiuni a programului, ce urmează să fie transmisă Comisiei Europene în luna aprilie și pentru care a fost demarat un amplu proces de consultare publică în vederea colectării tuturor informațiilor necesare construirii unor justificări robuste pentru nevoile regionale selectate a fi abordate în viitoarea perioadă de programare a fondurilor europene la nivel regional.

În acest sens, a fost realizat un chestionar, cu o durată medie de completare de 5 - 10 minute. Se urmărește ca rezultatele obținute, ca urmare diseminării chestionarului în rândul IMM-urilor din regiunea București-Ilfov, să contribuie la construirea unei componente solide în POR BI 2021-2027, care să sprijine digitalizarea afacerilor, în deplină concordanță cu nevoile reale pe acest domeniu. 

Răspunsurile vor fi prelucrate statistic, iar opiniile vor fi păstrate confidențiale, în raportul de cercetare neregăsindu-se referințe la instituția/organizația/compania participantului.

Termenul până la care poate fi completat chestionarul este 15 aprilie 2021.

Sursa: ADR BI

Vizualizări: 452