Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Se solicită clarificări în prima etapă de evaluare pe apelurile „Viitor pentru tinerii Neets”

AM POCU a informat astăzi faptul că începând cu data de 08.04.2021, solicitanți vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitări de clarificare de la comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelurilor de proiecte:

  1. POCU/908/1/3/Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2 „VIITOR PENTRU TINERII NEETs I” – regiunile Sud Vest Oltenia, Sud Est și Sud Muntenia;
  2. POCU/909/2/4/Operațiune compozită OS. 2.1, 2.2 „VIITOR PENTRU TINERII NEETs II” – regiuni mai puțin dezvoltate Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Centru;
  3. POCU/910/2/4/Operațiune compozită OS. 2.1, 2.2 „VIITOR PENTRU TINERII NEETs II – regiunea mai dezvoltată București – Ilfov”.

Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termenul precizat în cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru etapa de verificare a conformității administrative și a eligibilității.

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Vizualizări: 95