Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Liste a cererilor de finanțare respinse în etapa de verificare a CAE pentru apelul dedicat fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat astăzi, 6 aprilie 2021, lista intermediară nr. 6 a cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte POCU/717/5/1 Condiții specifice pentru depunerea în sistemul MySMIS a cererilor de finanțare aferente fiselor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL – Etapa a III-a a mecanismului DLRC AP 5/ PI 9.vi/ OS 5.1 – Regiuni mai puțin dezvoltate- perioada 26.03.2021 – 06.04.2021, precum și lista intermediara nr. 1 a cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru Regiunea mai dezvoltată – 06.04.2021.

Începând cu data de 06.04.2021, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității și grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă.

Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Descarcă lista intermediară nr. 6

Descarcă lista intermediară nr. 1

Sursa: MIPE

Vizualizări: 114