Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A început decontarea plăților restante pentru Start-Up Nation 2018!

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a început decontarea cheltuielilor restante aferente Programului pentru stimularea întreprinderilor mici și mijlocii „START UP NATION”, ediția 2018, conform unui comunicat oficial al instituției publicat astăzi, 2 aprilie 2021.

Conform ministrului Năsui, într-o singură săptămână (29.03.2021-02.04.2021), au fost plătite 422 de deconturi, în valoare totală de 82,1 milioane lei. Bugetul alocat anul acesta pentru decontarea plăților este de 642 milioane de lei.

Descarcă lista deconturilor din săptâmâna 29.03 – 02.04.2021

MEAT a precizat faptul că plățile au fost făcute în ordinea deconturilor care au întrunit toate condițiile de eligibilitate și au prezentat documentația completă, în limita deschiderilor bugetare disponibile până la acest moment.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului face apel la beneficiarii care au depus documenția spre decontare să transmită cu celeritate către agențiile teritoriale răspunsurile la solicitările de clarificari privind crearea locurilor de muncă. Plățile se pot efectua doar dacă beneficiarii demonstrează crearea locurilor de muncă.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MEAT & Facebook | Claudiu Năsui

Vizualizări: 631