Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Grant de capital de lucru pentru True North Global SRL pentru achiziție echipamente de procesare pentru sucuri naturale

Grant de capital de lucru pentru True North Global SRL pentru achiziție echipamente de procesare pentru sucuri naturale

True North Global S.R.L. anunță lansarea proiectului cu titlul „Grant de capital de lucru pentru True North Global S.R.L.” proiect nr. RUE M2-200 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 06.01.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea True North Global S.R.L. prin acordarea ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsura „Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Locația de implementare a proiectului: municipiul Călărași, oraș Lehliu Gara, tarla 46/2, parcela 4.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

  • menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,
  • menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 90.101,235 lei (valoarea totală) din care : 78.348,9 lei grant și 11.752,335 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

Pascu Gloria Natalia Simona

gloria.pascu1@gmail.com

0752.037.000

[P]

Vizualizări: 158