Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Lista nr. 7 a cererilor de finanțare aprobate în etapa tehnico-financiară pentru apelul dedicat fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat ieri, 30 martie 2021, lista intermediară nr. 7 a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de verificare tehnico-financiară(VTF) pentru apelul de proiecte POCU/717/5/1/ / „Condiții specifice pentru depunerea în sistemul MySMIS a cererilor de finanțare aferente fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL – Etapa a III-a a mecanismului DLRC AP 5/ PI 9.vi/ OS 5.1 – Regiuni mai puțin dezvoltate” – la data de 30.03.2021.

Descarcă lista

Începând cu data de 30.03.2021, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost aprobate în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării tehnico-finaciare(VTF) şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării tehnico-finaciare(VTF), potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 193