Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Active Citizens Fund: ONGurile sunt invitate să participe la Atelierul tematic adresat apelului pentru drepturile omului și tratament egal

În data de 1 aprilie, începând cu ora 10.00, echipa Active Citizens Fund organizează Atelierul tematic de protejare a drepturilor omului și promovare a tratamentului egal, tematici specifice Apelului #5 - Sprijin strategic pentru drepturile omului și tratament egal, lansat în Runda 2 de finanțare Active Citizens Fund România.

Obiectivul acestui atelier online este crearea unui context de dialog între organizații interesate de tematica drepturilor omului pentru a gândi și propune intervenții fezabile și susținute pentru viitoare propuneri de finanțare în cadrul programului ACF România.

Este recomandat ca înainte de atelier să consultați Ghidul Solicitanților, precum și toate detaliile referitoare la Apelul #5 - Sprijin strategic pentru drepturile omului și tratament egal, disponibile în rubrica noastră de alte finanțări.

Agenda

  • 10.00 - 10.30: Contextualizare – drepturile omului în România
  • 10.30 - 11.00: Discuții despre elemente esențiale ale unor intervenții de drepturile omului în România
  • 11.00 - 11.30: Prezentare generală ACF România cu accent pe zona tematică a Apelului #5
  • 11.30 - 12.00: Sesiune de întrebări și răspunsuri

Înscriere

Evenimentul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale și poate avea cel mult 100 de participanți. Nu va fi transmis live și nu va fi înregistrat, de aceea organizatorii vă încurajează să vă înscrieți pentru a participa.

Înscrierile au loc până miercuri, 31 martie 2021, ora 17:00, prin completarea formularului de înscriere disponibil aici. Odată înscrise, organizațiile vor primi un email cu toate detaliile de participare până miercuri, 31 martie, ora 18:00.

Întrebări despre Apelul #5, deschis în Runda 2 în cadrul programului de finanțare Active Citizens Fund România pot fi trimise prin email la apel5@fdsc.ro.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Facebook | Active Citizens Fund

Vizualizări: 308