Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Lista nr. 5 a proiectelor respinse în prima etapă de evaluare pe apelul dedicat fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL

AM POCU a publicat astăzi, 25 martie 2021, lista intermediara nr. 5 a cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte POCU/717/5/1 CONDIȚII SPECIFICE PENTRU DEPUNEREA ÎN SISTEMUL MySMIS A cererilor de finanțare aferente fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL – Etapa a III-a a mecanismului DLRC AP 5/ PI 9.vi/ OS 5.1 – REGIUNI MAI PUȚIN DEZVOLTATE-perioada 19.03.2021-25.03.2021.

Descarcă lista

Începând cu data de 25.03.2021, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității şi grilele de evaluare. Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă.

Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Vizualizări: 138