Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Simplificari la procedura de aplicare pentru POSDRU

Pentru a asigurarea indeplinirii principiilor transparenţei şi simplităţii în practică, Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a iniţiat un proces de imbunatatire si simplificare a procedurii de aplicare pentru POSDRU. Astfel, acum, pentru completarea şi transmiterea unei cereri de finanţare va fi necesar să urmaţi doar 3 paşi (înregistrare, completare, trimitere), faţă de cei 4 paşi anteriori. În versiunea simplificată a ActionWeb NU se mai descarcă şi încarcă ulterior în sistem Anexa 1 „Cererea de finanţare” – întregul formular se completează electronic.
Pentru a veni în sprijinul potenţialilor beneficiari şi în vederea familiarizării cu noua procedură simplificată de completare a unei cereri de finanţare, în perioada 01 iulie, ora 17.00 – 08 iulie 2008, ora 11.00, transmiterea cererilor de finanţare prin sistemul informatic ActionWeb va fi sistată.
Ca urmare, prin Corrigendum la Ghidul Solicitantului, termenul limită pentru transmiterea cererilor de finanţare în cadrul cererilor de propuneri de proiecte de grant va fi prelungit cu 7 (şapte) zile calendaristice. Cererile de finanţare transmise până în prezent electronic, prin sistemul informatic Actionweb, rămân valabile şi vor intra în procesul de evaluare şi selecţie. Potenţialii beneficiari care au elaborat idei de proiecte (schiţe) vor transpune datele completate până în prezent, utilizând procedura simplificată de aplicare, integral electronică.
Pentru detalii suplimentare privind procedura simplificată de completare şi transmitere a unei cereri de finanţare puteţi consulta „Ghidul pentru completarea unei cereri de finanţare
Sursa: AM POSDRU

Vizualizări: 113