Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Lista nr. 4 a proiectelor aprobate în etapa II de evaluare pe apelul adresat fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL

AM POCU a publicat astăzi, 4 martie 2021, lista intermediară nr. 4 a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de verificare tehnico-financiară pentru apelul de proiecte POCU/717/5/1/ / „Condiții specifice pentru depunerea în sistemul MySMIS a cererilor de finanțare aferente fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL – Etapa a III-a a mecanismului DLRC AP 5/ PI 9.vi/ OS 5.1 – Regiuni mai puțin dezvoltate”.

Începând cu data de 04 martie 2021, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost aprobate în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării tehnico-finaciare şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării tehnico-finaciare(VTF), potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Vizualizări: 178