Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Modificări la nivelul contractelor de finanțare din cadrul a două apeluri POIM

AM POIM a publicat ieri, 2 martie 2021, două ordine de modificare aferente ghidurilor:

  • Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru consolidarea capacității unităților de învățământ de stat în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2

Descarcă ordin

  • Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19, Axa Prioritară (AP) 9 „Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de virusul COVID-19”

Descarcă ordin

Modificările vizează Anexa 7 „Contract de finanțare”, respectiv Anexa 1 – Condiții specifice aplicabile Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 9 – Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19, Obiectivul Specific 9.1 – Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19, prin introducerea unui nou cuprins în cadrul Secțiunii V, și anume:

În conformitate cu articolul 2 alin. (3) din Condițiile Generale, la cererea beneficiarului, perioada de implementare a contractului de finanțare se poate prelungi, în conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului, prin Notificare transmisă către Autoritatea de Management în condițiile art. 10 alin. (2) din Condițiile generale. Notificarea își produce efectele în conformitate cu prevederile art. 10 alin. (8) din Condițiile generale.”

Conform ordinelor, prevederile intră în vigoare începând cu data publicării acestora pe pagina Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europenei.

Sursa: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Vizualizări: 292