Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Lista intermediară nr. 3 a proiectelor respinse în etapa CAE pentru apelul dedicat depunerii cererilor de finanțare aferente fișelor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat astăzi, 22 februarie 2021, Lista intermediară nr. 3 a cererilor de finanțare respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte POCU/717/5/1/ Condiții specifice pentru depunerea în sistemul MySMIS a cererilor de finanțare aferente fiselor de proiect selectate de GAL în cadrul SDL – Etapa a III-a a mecanismului DLRC AP 5/ PI 9.vi/ OS 5.1 – Regiuni mai puțin dezvoltate – perioada 26.01.2021 – 22.02.2021.

Începând cu data de 22.02.2021, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Descarcă lista

Sursa: MIPE

Vizualizări: 201