Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fundația EMAG: Apel de proiecte adresat profesorilor din mediul rural pentru implementarea centrelor after-school pentru copiii cu risc de abandon școlar

Fundația eMAG, cu sprijinul Flanco, a lansat apelul de proiecte pentru anul școlar 2021-2022 în cadrul programului „Nouă ne pasă”, ce se adresează echipelor de cadre didactice din mediul rural care intenționează să implementeze în școala lor centre de tip after-school pentru copiii aflați în pericol de abandon școlar.

Școlile selectate primesc o bursă anuală care acoperă cheltuielile pentru masa copiilor, materialele didactice și plata profesorilor care predau la after-school.

În cadrul programului, echipele de profesori au acces la resurse alternative pentru predare și sunt susținute pentru a găsi metodele optime pentru motivarea și integrarea copiilor în comunitatea școlară, precum și pentru recuperarea cunoștințelor restante.

Procesul de înregistrare se desfășoară prin intermediul platformei www.nouanepasa.ro în perioada 15 februarie – 4 aprilie 2021, iar ulterior există o perioadă de selecție a aplicațiilor.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1475