Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

i-Portunus, prin programul Europa Creativă: Noi apeluri pentru mobilități în domeniul muzicii și patrimoniului cultural

La începutul săptămânii trecute au fost lansate 2 noi apeluri pentru mobilitatea artiștilor și profesioniștilor din domeniul culturii în cadrul acțiunii pilot i-Portunus finanțată de Europa Creativă – Cultura.

Apelurile se adresează compozitorilor, muzicienilor și interpreților (de preferat din domeniul muzicii clasice, jazzului și muzicii tradiționale), respectiv artiștilor, creatorilor și profesioniștilor din patrimoniul cultural.

Apelurile sprijină mobilitățile pe termen scurt care au ca scop colaborarea internațională, rezidențe pentru creație și activități de dezvoltare profesională.

Mobilitățile trebuie să se desfășoare între 16 iulie și 30 noiembrie 2021, în cazul în care contextul pandemic permite acest lucru. Grantul maxim oferit unei persoane este de 3.000 de Euro, iar durata mobilității poate fi între 7 și 60 de zile.

Pentru mai multe detalii privind apelul destinat compozitorilor, muzicienilor și interpreților puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Pentru mai multe detalii privind apelul destinat artiștilor, creatorilor și profesioniștilor din patrimoniul cultural puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Biroul Europa Creativă România

Vizualizări: 484