Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Google.org Impact Challenge Central and Eastern Europe: Finanțare pentru inițiativele ce plasează incluziunea digitală în centrul redresării economice

Google.org Impact Challenge Europa Centrală și de Est (CEE) este un apel, cu un buget total de 2 milioane de euro, dedicat sprijinirii inițiativelor care pun incluziunea digitală în centrul redresării economice.

Proiectele vor reprezenta conceptul și planul de implementare propus de organizație pentru modul în care tehnologia și inovația vor fi folosite pentru a ajuta indivizii și comunitățile să dobândească noi abilități pentru viitor.

Țările participante sunt: ​​Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Slovenia. Cele mai îndrăznețe și mai strălucitoare idei vor fi selectate de un grup regional de experți și vor primi finanțare, precum și asistență din partea Google.

Organizațiile selectate vor primi finanțări subvenționate între 50.000 și 250.000 euro și o posibilă asistență personalizată de la Google pentru a ajuta la proiectul lor.

Apelul se adresează organizațiilor caritabile non-profit, organizații non-profit, instituții academice sau de cercetare publică sau privată sau companie cu scop lucrativ care are un proiect caritabil situat în una dintre țările participante.

Termenul limită pentru înscrierea aplicațiilor este 1 martie 2021.

Pentru mai multe detalii puteți consulta rubrica noastră de alte finanțări.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Google.org

Vizualizări: 734