Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Apelul destinat creșterii gradului de acoperire cu servicii sociale, grup vulnerabil „Copii” a fost prelungit!

Marți, 26 ianuarie 2021, AM POR a prelungit cu două luni perioada pentru depunerea cererilor de finanțare în cadrul apelului trei aferent Obiectivului specific 8.3 – „Creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale”, grup vulnerabil „Copii”, Prioritatea de investiții 8.1 – „Investițiile în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional şi local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreare, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de colectivitățile locale”, parte a Axei prioritare 8 – „Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale” din POR 2014-2020.

Noul termen pentru transmiterea cererilor de finanțare prin intermediul aplicației MySMIS 2014+ este 1 aprilie 2021, ora 12:00, termenul inițial find 1 februarie 2021.

Celelalte prevederi ale Ordinului ministrului dezvoltării, lucrărilor publice şi administrației nr. 67/2021 prin care a fost aprobat apelul 3, cu modificările şi completările ulterioare, rămân neschimbate.

Mai multe detalii despre apel sunt disponibile aici.

Sursa: ADR Sud-Muntenia

Vizualizări: 236