Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Liste intermediare ale cererilor de finanțare aprobate și respinse pentru apelul dedicat implementării strategiilor de dezvoltare locală în comunități marginalizate

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat astăzi, 25 ianuarie 2021, lista intermediară nr. 1 a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de verificare tehnico-financiară(VTF), precum și lista intermediară nr. 2 a cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității, pentru apelul de proiecte POCU/717/5/1/ Implementarea strategiilor de dezvoltare locală în comunitățile marginalizate din orașe/municipii cu o populație de peste 20.000 locuitori – Regiuni mai puțin dezvoltate.

Descarcă lista cererilor de finanțare aprobate la 25.01.2021

Descarcă lista cererilor de finanțare respinse- perioada 14.01.2021-25.01.2021.

Începând cu data de 25.01.2021, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost aprobate, respectiv respinse, în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării tehnico-finaciare(VTF) și grilele de evaluare / verificării conformității administrative și eligibilității şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul verificării tehnico-finaciare(VTF) / verificării conformității administrative și eligibilității, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: MIPE

Vizualizări: 269