Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Primarul Capitalei: Încep procedurile de înlocuire a reţelei de termoficare din Bucureşti. Fondurile europene vor asigura o parte din finanțare

Primarul General, Nicusor Dan, a susţinut ieri, 18 ianuarie 2021, o conferinţă de presă în care a anunţat că încep procedurile de înlocuire a reţelei de termoficare din Bucureşti, o parte din fonduri proprii, o parte din bani europeni.

Începem procedurile de înlocuire sistematică a reţelei de termoficare! Este vorba despre 60 km de reţea din fonduri proprii - aproximativ 90 de milioane de euro, iar alţi 200 km îi vom reabilita din fonduri europene, aproximativ 300 de milioane de euro.

Fiind vorba despre un volum foarte mare de lucrări, intenţionăm să lucrăm simultan pe mai multe tronsoane, cu mai multe companii, astfel încât şantierele să dureze cât mai puţin.

Mesajul nostru e că avem nevoie de toate firmele serioase din piaţa românească şi probabil europeană, pentru că va fi o licitaţie internaţională. Vom schimba modul de lucru. Vom plăti la timp. Vom cere fiecăruia dintre constructori să respecte strict graficele de execuţie".

Sursa: Primăria Capitalei

Vizualizări: 203