Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiune de informare online pentru apelul POR 1.1.C - Investiții de transfer tehnologic

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează pe 16decembrie 2020, în intervalul orar 11:00 - 12:00, o sesiune de informare online cu privire la lansarea priorității de investiții 1.1 Operațiunea C - IMM sau IMM în parteneriat cu ITT pentru investiții de transfer tehnologic din cadrul POR 2014 – 2020.

Pentru acest apel de proiecte pot solicita finanțare societăți sau cooperative care se încadrează în categoria IMM-urilor sau IMM-uri în parteneriat cu entități de transfer tehnologic acreditate. Solicitantul poate fi un IMM înființat cel târziu la 3 ianuarie 2019 și să fi înregistrat profit din exploatare la 31 decembrie 2019.

Pot primi finanțare IMM-uri interesate de valorificarea rezultatelor cercetării, rezultate pe care IMM le implementează în domeniul lor de activitate. În acest sens, IMM-urile interesate vor identifica entități de transfer tehnologic din lista celor acreditate/ autorizate provizoriu în vederea implementării proiectului.

Accesul la eveniment va fi posibil exclusiv în baza completării formularului de înscriere.

Având în vedere interesul crescut pentru acest tip de evenimente, pentru a asigura accesul echitabil la informații, se recomandă participarea a maximum 2 reprezentanți din cadrul aceleiași instituții.

Evenimentul vă avea loc pe platforma Zoom. Pentru participare, formularul de înscriere trebuie completat până pe data de 15 decembrie 2020, ora 12.00, pentru a putea primi coordonatele de acces.

În cadrul acestei sesiuni vor fi prezentate informații despre condițiile de accesare a finanțărilor pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării prin apelul 1.1.C – „IMM sau IMM în parteneriat cu entitățile de inovare și transfer tehnologic (ITT) pentru investiții de transfer tehnologic” din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

De asemenea,va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri în cadrul căreia pot fi solicitate clarificări suplimentare de la experții ADR Nord-Est.

Sursa: ADR NE

Vizualizări: 373