Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Planul de Dezvoltare Regională (PDR) al regiunii Sud-Vest Oltenia 2021-2027, lansat în consultare publică

Planul de Dezvoltare Regională (PDR) al regiunii Sud-Vest Oltenia 2021-2027, lansat în consultare publică

Planul de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia 2021-2027 reprezintă instrumentul de planificare strategică prin care regiunea, plecând de la analiza socio-economică regională și având drept cadru obiectivele tematice, prioritățile de investiții și acțiunile cheie prevăzute de proiectele de regulamente privind fondurile europene, își promovează prioritățile și interesele în domeniul economic și social.

PDR reprezintă atât o reflectare a nevoilor de dezvoltare a regiunii, în vederea reducerii cât mai rapide a decalajelor existente față de regiunile mai dezvoltate din UE, cât și un instrument de prioritizare a investițiilor în regiune.

Planul va avea ca anexă portofoliul de proiecte relevante la nivel regional, aflat momentan în lucru, ce va stabili necesarul și tipurile de investiții ce vor fi finanțate din viitoarele Programe Operaționale sau alte surse de finanțare, în concordanță cu prioritățile regiunii, direcțiile de acțiune și obiectivele specifice de atins la finalul perioadei de programare.

Documentul poate fi descărcat de aici

Observațiile și propunerile de îmbunătățire a documentului pot fi transmise prin email la adresele: programare@adroltenia.ro si magda.lungu@adroltenia.ro.

Date și informații suplimentare despre acest subiect pot fi oferite de d-na Magda Lungu, Șef Departament PM POR, tel/fax: 0251/412780, e-mail: magda.lungu@adroltenia.ro.

Vizualizări: 890