Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cereri de finanțare respinse pe apelul destinat implementării SDL în comunitățile marginalizate din zona rurală și/ au în orașe cu o populație de până la 20.000 locuitori

AM POCU a publicat astăzi, 30 octombrie 2020, lista cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte „Implementarea strategiilor de dezvoltare locală în comunitățile marginalizate din zona rurală și/ sau în orașe cu o populație de până la 20.000 locuitori”.

Descarcă lista

Începand cu data de 30.10.2020, Solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității şi grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat in cadrul notificarii privind rezultatul verificării conformității administrative, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: MFE

Vizualizări: 77