Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Listele intermediare ale cererilor de finanțare aprobate și cele trecute pe lista de rezervă pe apelul dedicat calificării angajaților

AM POCU a publicat astăzi, 30 octombrie 2020, lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară și lista intermediară de rezerve, după etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte „Creșterea nivelului de calificare al angajaților prin programe de formare continuă corelate cu nevoile pieței muncii – regiuni mai putin dezvoltate”.

Descarcă lista intermediară a proiectelor aprobate pe lista de rezervă

Descarcă lista intermediară a proiectelor selectate

Începând cu data de 30 octombrie 2020 solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile vor fi depuse de solicitant in MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluării tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: MFE

Vizualizări: 464