Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte dedicat formării cadrelor didactice

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat marți, 20 octombrie 2020, lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte 864/6/21/ „Program pilot pentru Sprijinirea formării inițiale a cadrelor didactice pentru învățământul preuniversitar”.

Descarcă lista

Începând cu data de 20 octombrie 2020 solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile vor fi depuse de solicitant in MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluării tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: MFE

Vizualizări: 148