Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiectul de Lege pentru aprobarea OUG nr. 130/2020 privind cele 3 măsuri de sprijin pentru IMM-uri a fost adoptat de Camera Deputaților!

Camera Deputaților a adoptat astăzi, 20 octombrie 2020, Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 - 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, precum si alte măsuri în domeniul fondurilor europene, cu 242 de voturi pentru, 0 voturi contra și 0 abțineri.

Proiectul de OUG a intrat în dezbatere în Camera Deputaților (cameră decizională) în luna septembrie. Forma adoptată de Senat conținea modificări semnificative față de varianta publicată în Monitorul Oficial a OUG, printre care și noi coduri CAEN pentru fiecare dintre cele 3 măsuri și o grilă diferită de punctare pe măsura 3-granturi de investiții

Mai multe detalii privind modificările adoptate de Senat sunt disponibile aici.

Fonduri-structurale.ro va reveni cu noi informații și cu forma finală a Legii de aprobare a OUG 130 după ce aceasta va fi publicată în Monitorul Oficial.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 5526