Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Termenul limita pentru depunerea Expresiilor de Interes - PO SEE

Termenul limita pentru depunerea Expresiilor de Interes in cadrul primei licitatii de proiecte a PO SEE se apropie. Potentialii aplicanti mai pot depune Expresiile pana la 13 iunie 2008, orele 04.00 CET (dimineata) !!!
Pe site-ul programului www.southeast-europe.net a fost postat de catre Secreatriatul Tehnic Comun al programului urmatorul anunt:
"Va atragem atentia ca pentru a putea depune Expresia de Interes, este necesar sa va inregistrati in avans. Ca urmare a inregistrarii sistemul va va trimite un e-mail de confirmare (acest lucru poate dura si cateva ore). De asemenea va rugam sa completati cu atentie campurile user name (numele utilizatorului), password (parola) si e-mail.
Va recomandam sa nu asteptati pana in ultimul moment transmiterea Expresiilor de Interes intrucat serverul poate sa fie ocupat/blocat si este posibil sa va confruntati cu dificultati in transmiterea fisierului.
Pentru intrebari suplimentare va rugam sa contactati Secretareiatul Tehnic Comun in timp util la adresa de e-mail : jts@southeast-europe.net
Doar pentru cazuri de urgenta Secretariatul va fi disponibil pe 12 iunie pana la orele 24.00 CET la urmatorul numar de telefon: 0036-1-224-3180"
Sursa: www.infocooperare.ro

Vizualizări: 86