Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cluj-Napoca, câștigător a 100.000 de euro în calitate de finalist în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării!

Cluj-Napoca a fost printre 6 finaliști ai competiției pentru titlul de Capitală Europeană a Inovării în 2020 și a câștigat 100.000 de euro din partea Comisiei Europene.

În acest an, Leuven este orașul câștigător al titlului de Capitală Europeană a Inovării. Orașul câștigător va deveni Capitala europeană a inovării 2020 și va primi 1 milion de euro pentru a-și sprijini activitățile de inovare și pentru a-și consolida capacitatea de conectare a persoanelor, a sectorului public, a mediului academic și a întreprinderilor, pentru a aduce beneficii societale comunităților sale.

Context

Finanțat prin Orizont 2020, programul de cercetare și inovare al UE, premiul recunoaște inițiative excelente care transformă orașele europene în centre de testare a unor inovații. Orașele finaliste nu se tem de marile provocări cu care se confruntă și caută soluții și activități de jos în sus care să permită dezvoltarea unor ecosisteme de inovare dinamice în jurul lor.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Facebook | Comisia Europeană în România

Vizualizări: 505