Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Active Citizens Fund – Aproape 30 de proiecte acceptate în cadrul apelurilor #1, #4 și #6 – granturi mici!

Ieri, 10 septembrie 2020, Active Citizens Fund a publicat listele proiectelor acceptate în cadrul sesiunii de evaluare nr. 1, aferentă granturilor mici, pentru Apelurile #1, #4 și #6.

În cadrul Apelului #1 – Participare civică în zone geografice insuficient deservite, 13 cereri de finanțare au fost selectate pentru finanțare.

Descarcă lista

In cadrul Apelului #4 – Conştientizare privind drepturile omului şi tratament egal, 8 cereri de finanțare au fost selectate pentru finanțare.

Descarcă lista

În cadrul Apelului #6 – Mobilizarea grupurilor vulnerabile din zone insuficient deservite, 8 cereri de finanțare au fost selectate pentru finanțare.

Descarcă lista

Beneficiarii eligibili din cadrul celor 3 apeluri sunt:

  • ONG-urile
  • Fundațiile pentru tineret de la nivel județean și ale municipiului București precum și Fundația Națională pentru Tineret
  • Societatea Națională de Cruce Roșie din România și structurile sale cu personalitate juridică.

Finanțare acordată:

  • între 5.000 şi 50.000 Euro

Condițiile de finanțare pentru apelul #1 sunt disponibile aici.

Condițiile de finanțare pentru apelul #4 sunt disponibile aici.

Condițiile de finanțare pentru apelul #6 sunt disponibile aici.

În cazul granturilor mici sunt dedicate trei sesiuni de evaluare. Prima s-a încheiat la 11 martie 2020, iar pentru a doua sesiune de evaluare, termenul limită de depunere proiecte este 11 noiembrie 2020, ora 16:00 (ora României), a treia sesiune de evaluare având termenul limită 30 iunie 2021, ora 16:00 (ora României).

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 368