Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Techsylvania: Viitorul finanțărilor pentru inovare într-un eveniment online marca fonduri-structurale.ro!

Techsylvania: Viitorul finanțărilor pentru inovare într-un eveniment online marca fonduri-structurale.ro!

Fonduri-structurale.ro organizează, în cadrul seriei de evenimente satelit Techsylvania, un webinar dedicat finanțării produselor tehnologice.

Consultanții noștri vor prezenta soluții de finanțare personalizate în domeniul digitalizării, respectiv oportunități de finanțare a inovării, printre care:

  • Granturile nerambursabile pentru produse inovatoare IT - Companiile care dezvoltă produse în domenii precum inteligență artificială, e-sănătate, smart city, digitalizare industrială etc. vor putea obține finanțări cuprinse între 1 – 5 milioane de euro pentru dezvoltarea unor produse/servicii/aplicații TIC inovative care să vină în sprijinul IMM-urilor și autorităților publice
  • Granturile „Proof of Concept” pentru produse inovatoare tehnologic - Companiile care au o idee pentru dezvoltarea unui produs inovator tehnologic vor putea obține până la 200.000 euro pentru realizarea de testări care să conducă la validarea conceptului
  • Granturile pentru digitalizarea companiilor - Vor putea fi realizate achiziții de produse hard și soft care să permită adaptarea activităților organizațiilor la mediul digital.
  • Granturile pentru trainingul angajaților în competențe digitale - Companiile mari (cu peste 250 de angajați) pot obține până la 250.000 euro pentru a acoperi costurile cu trainingul angajaților pentru dobândirea de competențe digitale. Angajații pot participa la cursuri și pot obține certificări digitale de la nivel de bază la nivel avansat, inclusiv în programare, marketing digital etc.
  • Oportunități de crowdfunding - Pregătim un nou proiect dedicat finanțării produselor inovatoare. Dacă vrei să afli primul informații despre această nouă oportunitate, înscrie-te aici.

Evenimentul se va desfășura online, pe platforma Zoom, în data de 21 septembrie 2020, ora 17:00.

Participarea este gratuită, însă este necesară înscrierea aici până la data de 17 septembrie 2020. Evenimentul va avea loc în limba engleză.

***

Încă din 2014, Conferința Techsylvania a fost locul în care oamenii vin să se inspire, să afle tot ce este nou în materie de tehnologie și să învețe de la cele mai strălucite minți. De la prezentarea de idei inovatoare până la dezbaterea unora dintre cele mai importante probleme care apar atunci când afacerea întâlnește tehnologia, scena Conferinței Techsylvania reprezintă nucleul mișcării comunității.

În 2019, Fonduri-structurale.ro a fost partener al evenimentului și a sprijinit identificarea de start-up-uri promițătoare în competiția Start-up Avalanche din cadrul Techsylvania.

Vizualizări: 532