Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul În stare de bine: ONG-urile se pot înscrie la un curs online cu și despre scrierea unei propuneri de finanțare

Programul #CreștemONGuri #ÎnStareDeBine vine în întâmpinarea nevoilor organizațiilor neguvernamentale din România cu un nou curs – de data aceasta online – cu și despre scrierea unei propuneri de finanțare.

Cursul constă în două etape: arcurgerea unui modul online, urmată de o întâlnire online, și se derulează în perioada 18 – 30 septembrie 2020.

Prin acest proces, organizatorii își propun să sublinieze aspecte teoretice importante legate de scrierea de proiecte, să lucreze efectiv alături de participanți la o propunere de proiect relevantă pentru fiecare dintre organizațiile participante, propunere care să primească feedback concret, și să organizeze apoi o întâlnire online de aproximativ 2 ore despre tips and tricks cu pentru scrierea de proiecte.

Cursul se adresează exclusiv organizațiilor neguvernamentale. Pentru mai multe întrebări, persoana de contact este Vlad Dumitrescu – vlad.dumitrescu@fdsc.ro.

Organizațiile interesate trebuie să aibă în vedere că procesul constă în următoarele etape, fiecare dintre ele fiind obligatorie:

ÎNSCRIERE

Vă puteți înscrie aici până cel târziu miercuri, 16 septembrie. Rezultatele selecției (max. 25 de organizații) se vor comunica până cel târziu vineri, 18 septembrie.

MODUL ONLINE DE SCRIERE DE PROIECTE

În perioada 18 – 25 septembrie, persoanele selectate vor parcurge modulul online de scriere de proiecte, ce poate fi accesat aici.

Modulul este creat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și este o variantă de 40 de minute de conținut video care are în centrul procesului un exercițiu de completare a unei cereri de finanțare.

După ce ați parcurs modulul și ați realizat exercițiul de scriere a propunerii, sunt așteptate propunerile de proiecte pentru a primi feedback pe ele.

Termenul limită pentru finalizarea modulului online și trimiterea proiectelor pentru feedback este cel târziu vineri, 25 septembrie.

ÎNTÂLNIRE ONLINE

Întâlnirea online va fi la 30 septembrie între orele 16:00 – 17:30 pe Zoom, unde se va discuta despre cum a decurs scrierea proiectului, organizatorii vor răspunde întrebărilor și vor fi trecute în revistă câteva tips & tricks utile și importante pentru scrierea de proiecte.

Sursa: www.instaredebine.ro

Vizualizări: 460