Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

„Virtual NANO 2020”, evenimentul adresat schimbului de cunoștințe între participanții din diferite țări va avea loc în această săptămână!

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a anunțat lansarea evenimentului de întâlniri B2B „Virtual NANO 2020”, organizat în cadrul Conferinței internaționale NANO-2020, care va avea loc în perioada 26 – 29 august 2020. Evenimentul este organizat de IP NASU Network, coordonatorul Enterprise Europe Network – Ucraina.

Evenimentul internațional explorează oportunitățile din domeniile emergente ale nanomaterialelor și nanotehnologiilor, nanoopticii, nanoelectronicii și nanomedicinei, reunind peste 500 de cercetători, oameni de știință, ingineri, profesioniști pentru a promova cercetarea și colaborarea industrială, pentru a identifica prioritățile și pentru a consolida ecosistemul de inovare.

Obiectivul principal al conferinței este schimbul de cunoștințe între participanții din diferite țări. În acest an, având în vedere situația generată de pandemia СOVID-19, comitetul de organizare a pus la dispoziție o platformă online specială pentru comunicare și întâlniri față în față.

Acest eveniment virtual își propune să ofere o oportunitate unică pentru organizațiile participante pentru:

  • Prezentarea rezultatelor cercetării și inovării;
  • Prezentarea de know-how și tehnologii inovatoare;
  • Găsirea de soluții tehnologice noi;
  • Întâlnirea de potențiali parteneri de afaceri;
  • Găsirea partenerilor pentru proiecte colaborative de cercetare și dezvoltare;
  • Întâlnirea și stabilirea contactelor transfrontaliere.

Evenimentul oferă oportunitatea perfectă pentru a vă găsi parteneri pentru ultimele apeluri ale Orizont 2020 în diferite ramuri ale științei. Aceasta este modalitatea ideală de a identifica partenerii de cercetare, în urma unui program de întâlniri pregătite. Companiile inovatoare, universitățile, centrele de cercetare și alte persoane interesate de apelurile Orizont 2020 vor avea ocazia să:

  • Prezinte, discute și dezvolte noi propuneri viitoare la nivel internațional
  • Extindă rețeaua de colaborare pentru a include parteneri internaționali.
  • Obțină informații și sfaturi despre H2020 în secțiunea specială a conferinței
  • Participe la conferința online pentru a auzi rapoarte ale experților în nanotehnologie și nanomateriale
  • Obțină asistență la fața locului de la punctele de contact naționale H2020.

Cum poți participa:

Întâlnirile vor avea loc în 26 – 29 august 2020 într-o platformă dedicată de întâlnire virtuală iar înscrierea se poate face până în 26 august 2020 aici.

În urma unui program pre-aranjat de întâlniri virtuale, oamenii de știință și antreprenorii, dezvoltatorii, inginerii și practicienii, precum și companiile și utilizatorii finali ai nanotehnologiilor vor putea găsi parteneri pentru proiecte internaționale, să examineze evoluțiile recente, să identifice nevoile și soluțiile excepționale pentru afaceri.

Persoană de contact: Daniela Breazu, daniela.breazu@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru 

Vizualizări: 107