Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: S-au lansat apelurile pentru creșterea competențelor digitale ale angajaților din întreprinderi mari și IMM!

AM POCU a publicat ghidurile solicitantului pentru competenţe digitale pentru angajaţii din întreprinderi mari și IMM. În cadrul apelurilor vor fi finanțate proiecte în regiunile mai puțin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia).

Apel IMM

Bugetul apelului este de 20 milioane euro (contribuție UE și contribuția națională, iar din această sumă alocarea dedicată teritoriului ITI Delta Dunării este de 1 milion euro.

Proiectele vor putea fi depuse în sistemul informatic MySMIS2014  în perioada 17 august 2020 – 30 octombrie 2020.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Apel Întreprinderi Mari

Apelul are asociată schema de ajutor de stat pentru organizarea și derularea de programe de formare a adulților. Bugetul apelului este de 10 milioane euro (contribuția UE și contribuția națională).

Proiectele vor putea fi depuse în sistemul informatic MySMIS2014 în perioada 17 august – 15 noiembrie 2020.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Sursa: MFE

Fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor de dezvoltare a resurselor umane. Dacă sunteți interesat să dezvoltați un proiect în cadrul acestor linii de finanțare vă rugăm să ne transmiteți un email la structuralcg@fonduri-structurale.ro sau să ne contactați la telefon – 0725072533, Raluca Prelucă, consultant senior & partener.

Documente
IMM.zip
Mari.zip
Vizualizări: 3358