Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: A fost publicată lista intermediară cu cererile de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul dedicat creșterii ocupării în Valea Jiului

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 a publicat astăzi, 10 august 2020, lista intermediară cu cererile de finanțare aprobate în etapa de evaluare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte /761/3/16/ „Îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale și creșterea gradului de ocupare a șomerilor și persoanelor inactive din Valea Jiului în corelare cu nevoile pieței muncii”, AP 3/ PI 8.i/ OS 3.1 & 3.4.

Începând de astăzi, solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Descarcă lista

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile vor fi depuse de solicitant în MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificării privind rezultatul evaluarii tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: MFE

Vizualizări: 172