Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AFM a anunțat lansarea consultărilor publice pentru noul ghid al Programului Național Casa Verde Fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu a emis vineri, 24 iulie, un comunicat de presă prin care anunță că vor organiza, începând cu această săptămână, consultări pentru ghidul aferent noii sesiuni a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice.

AFM este în curs de finalizare a acțiunii de soluționare a contestațiilor pentru sesiunea din 2019 a aceluiași program și, în paralel, are loc contractarea beneficiarilor declarați admiși în program.

În acest moment, analiza contestațiilor transmise în aplicația informatică este finalizată în procent de peste 95%, iar listele finale vor fi publicate săptămâna viitoare. Ne cerem scuze pentru faptul că analiza acestora a durat mai mult timp, dar în contextul actual, având în vedere atât restricțiile cauzate de pandemie, cât și volumul foarte mare de documente supuse analizei, AFM a depus eforturi consistente pentru a le soluționa în cel mai scurt timp. Până în prezent, am transmis spre semnare peste 4.500 de contracte, beneficiarii având un termen de 8 luni în care pot finaliza instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice”, a spus președintele AFM.

Sursa: AFM

Vizualizări: 635