Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Eveniment online susținut de Enterprise Europe Network ce se adresează start-up-urilor din diverse sectoare

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a anunțat faptul că miercuri, 2 septembrie 2020, se va desfășura o reuniune a firmelor din toate domeniile. Această întâlnire va fi organizată cu sprijinul Enterprise Europe Network și va facilita schimburi de experiență și cunoștințe între organizații din diferite sectoare.

Dacă sunteți interesat să vă dezvoltați afacerea, să identificați noi oportunități sau să stabiliți noi contacte la nivel internațional, Agenția pentru Dezvoltare Regională prin Enterprise Europe Network, Centru, în calitate de organizaţie membră a celei mai mari reţele de sprijin pentru afaceri şi inovare, vă invită să participați la un eveniment de matchmaking online, organizat în 2 septembrie 2020 de Enterprise Europe Network împreună cu entităti din regiunile: Saxonia-Anhalt/Germania, Voievodatul Opole/ Polonia, Moravia-Silezia/ Republica Cehă, Karnataka/ India și Belarus.

Indiferent că sunteți start-up sau întreprindere cu experiență sunteți binevenit la reuniunile gratuite de cooperare virtuală pentru a stabili noi contacte de afaceri și a afla mai multe despre oportunitățile de afaceri.

Obiectivele evenimentului:

  • obținerea de informații despre începerea unei afaceri
  • întâlnirea de noi parteneri de cooperare
  • descoperirea de idei noi
  • schimb de cunoștințele și experiență

Avantaje: Acest eveniment va fi debutul unui schimb de informații și cunoștințe despre start-up-uri și cooperarea cu întreprinderi cu experiență.

Alăturându-vă acestui eveniment:

  • veți afla mai multe despre mediul de afaceri al start-up-urilor,
  • puteți întâlni alte start-up-uri și întreprinderi cu experiență și puteți descoperi noi șanse de afaceri
  • puteți publica și prezenta/promova produsele, proiectele, serviciile sau nevoile Dvs. de afaceri în cadrul evenimentului;
  • puteți iniția și pre-programa întâlniri cu alte organizații
  • se pot genera oportunități proaspete și întâlniri cu noi contacte într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor
  • veți fi cu un pas în fața concurenților Dvs., fiind prezenți și vizibili la eveniment

Condiții de participare: Înscrierea la evenimentul GRATUIT poate fi făcută aici până cel târziu în 31 august 2020.

Sprijin și asistență: echipa ADR Centru vă stă la dispoziție cu sprijin, asistenţă și informaţii suplimentare pentru înscriere, dar și cu alte servicii. Persoană de contact: Daniela Breazu, E-mail: daniela.breazu@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 153