Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POIM a actualizat ghidul pentru apelul dedicat consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare a publicat ieri, 7 iulie, un corrigendum la ghidul „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19″, aprobat prin ordinul ministrului fondurilor europene nr. 613/ 2020.

Revizuirea Ghidului solicitantului s-a făcut în scopul clarificării modalității de aplicare a prevederilor regulamentelor europene în domeniu și în contextul definitivării strategiei de pregătire și implementare a proiectelor identificate de către solicitanții de finanțare în vederea asigurării unui răspuns adecvat la criza sanitară aflată în prezent în desfășurare.

Modificările vizează evidențierea investițiilor aferente exclusiv regiunii de dezvoltare București – Ilfov, actualizarea sistemului de indicatori de realizare, actualizarea secțiunii 1.8.1 Valoarea proiectelor și extinderea perioadei de eligibilitate a cheltuielilor până la data de 30.04.2021.

În ceea ce privește extinderea perioadei de eligibilitate a cheltuielilor, solicitanții care au depus cereri de finanțare înainte de emiterea prezentului ordin de modificare a Ordinului MFE nr. 613/15.05.2020, posibilitatea de a revizui cererile de finanțare, după caz, pentru a beneficia în mod egal de această extindere.

Descarcă corrigendum

Sursa: MFE

Vizualizări: 254