Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Se solicită clarificări pentru etapa de evaluare tehnică și financiară pe apelul dedicat tratamentului cancerului de col uterin- etapa II

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman a anunțat că, începând de astăzi, 7 iulie, solicitanții vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitări de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului 826/4/9/ „Fii responsabilă de sănătatea ta – Programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin – etapa II”- Regiunea de dezvoltare Centru”, pentru etapa de evaluare tehnică și financiară.

Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termenul precizat în cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informație lipsește sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru de evaluare tehnică și financiară.

Sursa: MFE

Vizualizări: 58