Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

2021-2027: fonduri-structurale.ro devine membru în 4 structuri parteneriale privind noile oportunități de finanțare

Ministerul Fondurilor Europene a publicat astăzi lista partenerilor selectați pentru elaborarea Programelor Operaționale și a Acordului de Parteneriat 2021 – 2027. În cadrul Apelului Național lansat de MFE în perioada 20 mai – 5 iunie 2020 pentru exprimarea interesului pentru a deveni membru al acestor structuri, au fost înregistrate 229 de candidaturi, reprezentând 735 de solicitări de participare în cadrul structurilor parteneriale, atât din mediul social (asociații, fundații, sindicate, patronate, organizații și forme asociative), cât și din mediul economic (societăți pe acțiuni, societăți cu răspundere limitată).

fonduri-structurale.ro a fost selectat de MFE pentru a participa la activitățile de consultare în cadrul a 4 tipuri de programe operaționale:

  • Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021 – 2027
  • Programul Operațional Educație și Ocupare 2021 – 2027 (fostul Program Operațional Capital Uman)
  • Programele Operaționale Regionale 2021 – 2027
  • Programul Operațional Asistență Tehnică 2021 – 2027

Fonduri-structurale.ro participă în mod activ la activități de consultare publică – din 2007 și până în prezent am transmis peste 30 de documente de poziție și propuneri pentru îmbunătățirea cadrului gestionării finanțărilor europene către autoritățile responsabile în cadrul mai multor programe operaționale: POSDRU, POR, POCU, POC, POAT. Am realizat inclusiv analize care prevăd subiecte orizontale, cu aplicabilitate în cadrul mai multor programe (analiză opțiuni costuri simplificate și analiză termene de procesare și plată). Organizația noastră este membră a Coaliției pentru Dezvoltarea României(CDR) din anul 2017 și participăm activ la consultări în cadrul Task Force-ului pentru Fonduri Europene.

Demersurile noastre au reflectat problemele de la firul ierbii în implementarea finanțărilor europene semnalate de comunitatea fonduri-structurale.ro și contăm pe sprijinul vostru în continuare în identificarea de soluții! Vă mulțumim tuturor celor 120.000 de membri cu cont în cadrul fonduri-structurale.ro! Pentru crearea unui cont, click aici.

Listele preliminare ale partenerilor selectați (înainte de soluționarea contestațiilor) pe fiecare program operațional:

Vizualizări: 1939