Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Comitetul de Monitorizare al Programului Transnațional Dunărea a selectat pentru finanțare 35 de propuneri de proiecte în cadrul celui de-al treilea apel

Comitetul de Monitorizare al Programului Transnațional Dunărea a selectat pentru finanțare 35 de propuneri de proiecte transmise cu ocazia desfășurării celui de-al treilea apel al acestui program.

În 30 dintre cele 35 de proiecte selectate participă 63 de organizații din România, iar 6 dintre acestea îndeplinesc rolul de lider de proiect. Astfel, România se situează pe locul 1 ca număr de parteneri și pe locul 3 ca număr de parteneri lideri între cele 14 state membre participante în program.

Bugetul FEDR solicitat de toți partenerii din cele 35 de proiecte este în valoare de aproximativ 60 de milioane euro FEDR, un procent de 15% fiind solicitat de beneficiarii din România. Contribuția maximă a UE în cadrul acestor proiecte va fi de maxim 85%. În conformitate cu prevederile O.G. 29/2015, beneficiarii din România care nu sunt finanțați integral de la bugetul de stat pot primi cofinanțare națională în valoare de 13% din bugetul propriu eligibil.

Mai multe informații aici.

Sursa: MLPDA

Vizualizări: 94