Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Apel de proiecte pentru creșterea capacității tehnice în domeniul sănătății, în consultare publică!

AM POCU a lansat vineri, 19 iunie, în consultare publică Ghidul solicitantului „Economia sănătății și echitatea în accesul la servicii și tehnologii” – axa prioritară 4/ obiectivul specific 4.8.

Solicitanți eligibili: Autorități publice singure sau în parteneriat cu actori relevanți (alte autorități publice centrale și locale, universităţi, ONG-uri/Universități publice de Medicină și Farmacie/Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali /Ministerul Sanatatii inclusiv cei din autorităţile de sănătate publică, institutele şi instituţiile medicale).

Tipurile de activități/subactivități eligibile care vor fi finanțate în contextul acestui apel de proiecte sunt cele care vizează acordarea de sprijin pentru creșterea capacității tehnice a:

  • profesioniștilor din autoritățile și instituțiile publice din domeniul sănătății şi/ sau
  • personalului implicat în furnizarea de servicii medicale şi/ sau 
  • specialiștilor implicați în furnizarea de servicii conexe actului medical prin furnizarea de programe de formare inclusiv
    • programe postuniversitare de formare profesională continuă şi/sau
    • programe postuniversitare de educație permanentă,
    • participare la schimburi de experiență/de bune practici și pentru dezvoltarea şi implementarea de instrumente, soluții sau mecanisme de evaluare a nevoilor şi/sau a performanței serviciilor medicale.

Tipurile de activități/subactivități eligibile care vor fi finanțate în contextul acestui apel de proiecte au o acoperire națională.

În cadrul prezentului apel de proiecte bugetul alocat este de 3.000.000 euro.

Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 3.000.000 euro.

Perioada de implementare a proiectului este de maximum 36 luni, dar nu mai târziu de 30 decembrie 2023.

Descarcă ghidul

Propunerile și sugestiile privind îmbunătățirea acestui document pot fi transmise la adresa de e-mail consultare.pocu@fonduri-ue.ro până la data de 29 iunie 2020.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: MFE

Vizualizări: 1151